gittanmagganochjohnnyisingapore.blogg.se

Gittan, Maggan och Johnny på utbytestermin i Singapore

GOTT NYTT ÅR FRÅN BALI

Publicerad 2015-01-01 17:23:41 i Allmänt,

Hallå! 
 
Ber om ursäkt om inlägget igår, försökte ladda upp bilder, och det gick inte så bra...
Vi har i alla fall kommit fram till Bali. Wohoo! Det gick helt okej att flyga hit, dock var det KAOZ MANNEN, som Simon så fint beskrev det precis. Det var hoppit i planet och sen tog det evigheter att komma från flygplatsen och till hotellet. Men hotellet är ju i sin tur helt underbart så det gjorde inte så mycket. Det är en del fläckar på lakanen, smuts i badrummet och inte en enda krok finns att häng saker på! Så underbart är det. Dock finns det en pool.
 
I alla fall så hade vi, liksom alla andra, nyårsafton igår. Den var himla intressant. Vi började dagen med en frulle med DAVID!!! (min Skövde-buddy som vart i Hong Kong och pluggat) och hans fyra vänner. Strosade runt lite på Kutas gator efteråt och tog sen en lunch vid vattnet. Lite missvisande bilder här nere kanske, för vi har inte alls haft så mycket sol, men så fort solen kom var jag snabb med att fota mina kära vänner. Efter lite bad i poolen och en öl på stranden gick vi ut och käkade nyårsmiddag. Himla trevligt och fruktansvärt god mat!!! 
Själva 12-slaget skulle spenderas på stranden och där satt vi i drygt en och en halv timme på några plastmattor och kolla lite smått på fyrverkerier, drack lite öl och pratade om det bästa och sämsta med 2014. Drygt 23:45 började det ÖSREGNA och slutade inte på hela natten. Perfekt. Men åh det var så gött på något vis för ingen brydde sig längre, alla stod och hoppade och var glada i regnet och skrek HAPPY NEW YEAR och varenda kotte såg ut som dränkta katter på klubbarna sen. Så det blev bra ändå! Själva klubbarna var inte så mycket att hänga i granen för min del, men efterfesten på hotellet var trevligare med lite kortspel och Queen-musik.
 
Imorgon åker vi vidare till Gili Trawangan (en liten ö utanför Bali) och hoppas på bättre väder där! 
 
Hoppas ni hade ett rackarns trevligt nyårsfirande också hörni! // Gittan
Självaste Maggan!
 
DAVID! 
 
Johnny och Johan.
 
 
 
En ganska usel bild på oss alla. 
 
 

Kommentarer

Postat av: Maggan

Publicerad 2015-01-01 17:43:36

Inte bara ösregn, monsunregn till och med!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela